Catàleg
Gestor de continguts de cartelleria digital ideal per mostrar imatges i característiques dels seus productes.
     + info >>>
Gestió Immobiliària
Gestor de continguts de cartelleria digital perfecte per mostrar els immobles de la seva agència de manera dinàmica.
     + info >>>
Agència de Viatges
Gestor de continguts de cartelleria digital ideal per mostrar els paquets de viatges de la seva agència de manera dinàmica.
     + info >>>
Si cap paquet s'ajusta a les seves necessitats, també desenvolupem Cartelleria Digital a mida

Com s'instal·la Cartelleria Digital en el meu negoci?

Només necessita una pantalla, el nostre digitum box i el seu ordinador o portàtil per accedir al Gestor de Continguts Web de la Cartelleria Digital
En la següent il·lustració interactiva li expliquem amb més detall el funcionament de cada equip.
Pantalla al punt de venda
Disposem de moltes dimensions i models de pantalles a la disposició del seu lloc de venda.
Podem instal·lar la pantalla en el seu aparador o a l'interior de la seva botiga/oficina.
Les pantalles poden ser tàctils. En el cas d'instal·lar a l'aparador, a través d'un vinil transparent podrà fer que el vidre del seu aparador sigui tàctil des del carrer, permetent la interacció dels vianants amb els seus continguts.
Els continguts poden ser molt diversos: catàlegs de productes, agència immobiliària, paquets de viatges o una versió customitzada a les seves necessitats.
Es pot intercalar anuncis entre els seus continguts permetent rendibilitzar el sistema.
digitum box
El digitum box és el dispositiu petit i intel·ligent que permet la visualització dels continguts gestionats per pantalla.
L'equip va adherit a la part posterior de la pantalla facilitant la instal·lació del sistema.
La comunicació de digitum box amb el seu ordinador per gestionar els continguts, es pot realitzar amb o sense cables ja que els dispositius poden disposar de WIFI.
Oficina o Internet
Pot gestionar els continguts de la seva cartelleria digital des d'un ordinador o portàtil de la botiga/oficina sense necessitat d'Internet, accedint a un gestor de continguts web.
Si en canvi voleu actualitzar en el moment que desitgi els continguts des de fora de la seva oficina, podrà fer-ho a través d'Internet connectant-se a seu gestor de continguts web de manera segura.
Gestió de dades des del seu ordinador
A través d'un gestor de continguts web podrà actualitzar des del seu ordinador la cartelleria digital.
L'accés és molt senzill i segur: accedeix a una plana web amb un usuari i contrasenya. Un cop validats entra al seu panell de gestió de continguts i ja pot començar a donar d'alta, modificar, ocultar o esborrar la informació de la pantalla.
Segons el tipus de continguts disposa de diferents paquets digitum: catàleg, agència immobiliària i agència de viatges. També podem desenvolupar un gestor a la mida de les seves necessitats.
Els productes poden mostrar segons franges horàries o altres factors comercials.
Aquest gestor no només li permet gestionar les dades de la cartelleria digital de la pantalla, sinó que pot servir d'eina comercial per mostrar els seus productes d'una manera més atractiva i moderna als seus clients que entrin a la botiga/oficina. Al seu torn pot utilitzar aquestes dades per a la seva plana web d'empresa. El gestor és una eina que centralitza totes les dades que necessita per a les seves accions comercials, facilitant i millorant el seu manteniment.
Si ho necessita, el gestor disposa d'un mòdul de publicitat que permet intercalar anuncis entre la seva informació corporativa, permetent rendibilitzar el sistema. Aquesta publicitat pot mostrar segons franges horàries, dies del mes o altres possibles necessitats comercials.
* Possibilitat de sistema amb pantalla tàctil.
* Si no vol ni un sol cable a la instal·lació disposem d'una versió del sistema WIFI.

A més digitum desenvolupa ...

Disseny i Programació Web
a la seva mida, estudiant en cada cas el que vol vendre, i d'acord amb un estudi del seu producte, plasmem la seva idea a la web o aplicació.
Els dissenys es realitzen des de zero, sense plantilles, sent cada projecte especial i únic.
Creació de Continguts
de tot tipus per a la cartelleria digital o altres suports que necessiti.
Grafisme
corporatiu a la mida de l'essència de la seva empresa. Dissenyem logos, targetes, anuncis publicitaris per a la cartelleria digital, etc.