Si vol rebre una visita d'un comercial i una presentació dels nostres serveis no dubti en contactar amb nosaltres
Si desitja conèixer de primera mà la cartelleria digital a través d'una DEMOSTRACIÓ, pot omplir el següent formulari i immediatament li facilitarem un accés online sense cap tipus de compromís.
Desitjo accedir a una demostració ara
* Empresa
* Email
* Telèfon
* Demostració
Accepto haver llegit el  Avís Legal
    

Aquí pot ver un exemple de Cartelleria Digital per una Agencia Inmobiliària

Gestor de conttinguts de la cartelleria digital autenticat
L'aplicació de Cartelleria Digital permet mostrar els seus continguts per un sistema de pantalles adequat al seu negoci. Aquests continguts es poden gestionar fàcilment a traves d'una plana web autenticada.
Disposarà d'un usuari i contrasenya que farà que les dades a mostrar siguin accesibles segurament des de qualsevol navegador web.
El gestor de continguts està disponible en castellà i català.
Fàcil creació i gestió dels continguts amb múltiples prestacions
El gestor de continguts permet crear nous productes segons el tipus: una imatge i un texo, fotos d'un immoble i les seves característiques, etc. Una cop creades es poden gestionar modificant-les, esborrant-les, ocultant-les en el sistema de cartelleria temporalment, etc.
Aquests continguts que es mostren en la cartelleria poden ser compartits per altres aplicacions com la web coorporativa, la intranet de l'empresa, o inclús usar-se com eina de suport per les seves accions comercials. Aquest fet permet centralitzar les dades i per tant facilitar una gestió global de manera que amb una única alta d'un producte pot ser distribuït per la cartelleria digital, la web, el seu gestor comercial, sense necessitat d'insertar-lo varios cops per cada plataforma.
Si ho desitja també pot disposar en el gestor de continguts d'un mòdul de publicitat pensat per intercalar pantalles d'anuncis entre els seus productes, rentabilitzant la seva pantalla com un espaci publicitari per altres anunciants relacionats o no relacionats amb el seu negocio.
Presentació dels continguts por pantalla
Els continguts es poden presentar per pantalla amb diferents estructures segons el tipus: un producte per pantalla amb una fotografia gran i text descriptiu, una matriu d'immobles amb fotografia, característiques i preu, etc.
El diseny és totalment personalitzable als colors i logos del seu negoci.